Et individuelt kursus med keramik i orangeriet

Jeg er vild med at støbe keramik – og jeg vil gerne dele denne oplevelse med jer på et kursus. Vi støber i flydende hvidt og farvet porcelænsler.

Billederne du ser på min hjemmeside, er lavet af kursister, som alle er nybegyndere, og kan laves af jer med min vejledning. Støbning er sjovt, let og alle får et godt resultat.

Individuelt kursus for jer mellem 5 og 15 personer

Kurset er for jer – veninder/kollegaer/familie/polterabend – som ønsker at deltage med kun jeres egen gruppe på kurset. I kontakter mig på ditogmitkeramik@gmail.com  ,og sammen finder vi datoer der passer alle. Længden på kurset afhænger af, hvor mange I er, da der skal være tørre støbeforme nok til alle. Dog minimum 1½ time

Da I er over 4 personer, skal kurset holdes i vores orangeri. Dette kan kun bookes i sommerhalvåret. Det er til gengæld en oplevelse i sig selv -100m2, frodigt og flot.

Ønsker I at afslutte kurset med lidt mad og drikke, er I velkomne til at booke orangeriet i nogle timer yderligere. I skal selv medbringe service, mad og drikke. Kander med isvand, kaffe og te sørger jeg for.

Pris for kursus: Afhænger af antal personer, samt antal timer/antal støbninger. Skriv en mail med jeres ønsker, så laver jeg et tilbud til jer.

Pris for yderligere bookning af orangeri: 500 kr/time