Et lille hverdagskursus med keramik

Jeg er vild med at støbe keramik – og jeg vil gerne dele denne oplevelse med dig på et kursus. Vi støber i flydende hvidt og farvet porcelænsler.

Billederne du ser på min hjemmeside, er lavet af kursister, som alle er nybegyndere, og kan laves af dig med min vejledning. Støbning er sjovt, let og alle får et godt resultat.

Formiddagskursus á 2 timer

Et lille keramik kursus til de formiddagsfriske: Jeg skifter mellem at udbyde onsdag eller fredag formiddag kl 9-11. Hold øje med min facebook side “dit og mit keramik” for aktuelle datoer. Jeg udbyder typisk 3 gange af den samme dag, og så skifter jeg.

Har du lyst til at prøve at støbe keramik? Det er den letteste teknik når man er nybegynder – ALLE oplever succes og får fine ting med hjem. 

Kan man overhovedet nå noget på 2 timer? Absolut! Dog anbefaler jeg mindst 2 gange, da jeg første gang, bruger noget tid på at gennemgå teknikker og muligheder. Støbning er en hurtig teknik, og så snart du har fået en basisviden, er du klar til at kaste dig ud i det. Formen er givet på forhånd, fx. en skål -så du skal ikke bruge tid på, at modellere eller dreje den op. Du skal tænke i farver, streger, prikker, motiver, og så støbes skålen i den/de farver du har valgt. Jeg lover dig, at du kan finde ud af det!

Pris: 300 kr pr. gang, som betales ved tilmelding. Udgifter til ler og brænding må påregnes. Det er meget forskelligt, hvor meget kursisterne får lavet, men regn mellem 100-250 kr pr. gang

Hvordan: Du kan vælge at deltage 1-2- eller 3 gange. Der er plads til 4 kursister ad gangen. 

Hvor: Rikke Romme, Hedegyden 30, 5892 Gudbjerg

Tilmelding: ditogmitkeramik@gmail.com  – pb på facebook, eller sms 27575504

Først når du har hørt fra mig, og betalingen er gået igennem, er pladsen din.

Kurset gennemføres ved 2 tilmeldte

OBS: Gangbesværede: Stejl trappe op til mit værksted

OBS: Allergi: Katte i huset

Kursus datoer 2024

1-2-eller 3 FREDAGE:

Fredag den 1. marts kl 9-11

Fredag den 15. marts kl 9-11

Fredag den 22. marts kl 9-11

Små skåle med prikker og striber
Hjerteform dobbelt-støbt
Små både
Hvid skål med rensdyr
Petroleumsfarvet skål med prikker
Planteophæng og forskellige skåle