Et 1 dags-kursus i keramik

Jeg er vild med at støbe keramik – og jeg vil gerne dele denne oplevelse med dig på et kursus. Vi støber i flydende hvidt og farvet porcelænsler.

Billederne du ser på min hjemmeside, er lavet af kursister, som alle er nybegyndere, og kan laves af dig med min vejledning. Støbning er sjovt, let og alle får et godt resultat.

1 dag med keramik fra kl 9-15

Et 1-dags kursus med mulighed for at nå en masse støbninger.

Før kurset: Inden du kommer på kurset, modtager du en mail, hvor jeg beder dig gøre nogle tanker omkring dine ønsker, og kommer med gode råd til det praktiske.

På dagen: Du får en grundig introduktion til de muligheder du har, så du kan planlægge din tid og få maksimalt ud af din dag. Vi er kun 4 kursister og der er god mulighed for individuel hjælp. Der er dyb koncentration med plads til grin og deling af gode ideer.

Vi arbejder intenst på at få skabt en masse spændende og personligt keramik. Vi arbejder primært i støbeforme med skåle i forskellige størrelser og kopper, men der er også mulighed for, at du kan lave overførsel af børnetegninger, dåbsengle, indstøbte planter. Vær dog klar på, at dette tager en god del af tiden.

Forplejning: Der er kaffe, te og småkager. Du er meget velkommen til at medbringe din egen madpakke og tage en spise/kaffe-pause i vores 100m2 store orangeri – perfekt til at genoplade batterierne, hvis leret driller.

Afhentning: Jeg skriver når dit keramik er klar til afhentning. Husk en kasse/balje med aviser eller håndklæder.

Pris: 1 dag koster 1000 kr, som betales ved bookningen. Hertil kommer udgifter til ler, glasur og brænding. Det er meget individuelt, hvor meget kursister bruger for, men påregn mellem 200-400 kr.

Hvor: Rikke Romme, Hedegyden 30, 5892 Gudbjerg

Tilmelding: ditogmitkeramik@gmail.com  – pb på facebook, eller sms 27575504

Først når du har hørt fra mig, og betalingen er gået igennem, er pladsen din.

Kurset gennemføres ved 3 tilmeldte

OBS: Gangbesværede: Stejl trappe op til mit værksted

OBS: Allergi: Katte i huset

Kursusdatoer for efteråret 2022

Nye datoer kommer senere på sommeren

Sort skål med prikker
Ymerskål med striber
Små forskellige skåle i massevis
Turkis skål med gule og sorte prikker
Små fine støbninger
Planteophæng