Livsstøbninger

Jeg har en følelse af at kunne fryse tiden – at få den til at stå stille…… bare lidt.
Jeg kalder mine skulpturer for Livsstøbninger.
Det er øjeblikke, hvor jeg låser liv og tid som minder for altid.

Dig & Mig for altid. Kærlighed i den tredje alder

Mere skræmmende end søde?

Det startede med mit eget behov for fryse tiden med mine egne børn – de søde små fødder og hænder. Jeg købte et færdig kit og kastede mig ud i det. Det blev ikke særlig vellykket for at sige det mildt; der manglede fingerspidser og hele fingerled.

Jeg tænkte jeg måtte leve med det som det var og havde dem stående fremme til en dag, hvor en jakke ramte en fod og der også brækkede nogle tæer af. Nu så de efterhånden mere skræmmende end søde ud.

Det blev starten på at eksperimentere med metoden og materialet.

Søskende for altid
Mor-barn hænder
Far, Mor og 3 børn

Frysning af tid i skulpturen

I dag laver jeg livstøbninger på hele familier, mor-barn/far-barn, ægtefæller både nygifte og ældre, søskende etc.

Nogle familier kommer med ønsket om at lave en fælles skulptur til hjemmet, andre bruger det som gave til deres ægtefælle, forældre eller bedsteforældre. 

Det har vist sig at familier, der står midt i en livskrise med et alvorligt sygt barn eller forælder, har fundet glæde og ro i at kunne fryse tiden i en skulptur. Jeg er glad for at kunne hjælpe en lille smule på denne måde.

Bestikkelse med chokolade hjælper

Selvom det startede med støbninger af babyhænder og fødder, laver jeg idag kun livsstøbninger med flere hænder samtidig og børn skal være store nok til at kunne forstå en forklaring, da det kræver man står helt stille i nogle minutter. Bestikkelse med chokolade plejer at hjælpe gevaldigt!

Undtagelsesvis kan jeg overtales til at lave babyhænder og fødder, hvis barnet er højst 6 uger gammelt. 

Afstøbningsmaterialet er godkendt til hud og bruges af tandlæger. Gipsen er en special gips, som er hårdere, tungere og langt mere holdbar end almindeligt gips.

Priser

Jeg kører med to priser. Den ene pris, hvor jeg laver alt og skulpturen kan hentes, når den er færdig. Den anden, hvor du /I laver alt rensningsarbejdet. Det er ikke svært, men tager mange timer og det skal gøres samme dag, som afstøbningen har fundet sted. I kan låne redskaber af mig.

Støbning af to hænder, 100% færdig, kr 1600,-

Støbning af to hænder, med din hjælp, kr 800,-

Støbning af 3-5 hænder, 100% færdig, kr 3500,-

Støbning af 3-5 hænder, med din hjælp, kr 2000,-

Hvis sokkel ønskes kommer et tillæg på kr 200,-

Depositum for lån af redskaber, kr 200,-

Skulpturen er håndlavet og bliver kun lavet på bestilling. Denne vare kan ikke returneres og produktionstiden kan i perioder være op til 3 uger.

 

Bestilling af livsstøbninger

Betaling og fragt

Denne vare sendes ikke. Jeg skriver når skulpturen er færdig og den kan hentes i mit værksted. Betalingen sker på mobilepay eller ved overførsel inden afhentning.